Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11659

Vacature: Polyester Medewerker - Water Speelproducten voor Aqua Drolics in Best

VACATURENR bv-11659 (20-12-2017)

POLYESTER MEDEWERKER - WATER SPEELPRODUCTEN

De functie
Wij zijn per direct op zoek naar een erg enthousiaste polyester medewerker voor in onze mooie fabriek in Best. Als polyester medewerker maak je kwalitatief hoogwaardige water speelproducten voor in kinderzwembaden. Of je wel of geen polyester ervaring hebt, maakt niet per definitie iets uit. Als de vacature je aanspreekt en je bereid bent om te leren, dan is de kans groot dat jij de kandidaat bent die wij zoeken!

Profiel
  • Als je ervaring hebt met polyesteren is dat een prĂ©;
  • Je kan werken aan de hand van een planning
  • Je herkent je in eigenschappen als: gemotiveerd, zelfstandig, nauwkeurig en stressbestendig.
  • Snel beschikbaar is een pre;

Aqua Drolics
Wij zijn Europees marktleider in water speelproducten voor peuter- en kleuterzwembaden. Wij zijn een ambitieus bedrijf en beschikken over een uitgebreid en uniek assortiment, om van elke locatie een unieke water speelplaats te maken. De producten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. We zijn succesvol in wat we doen en ons afzetgebied breidt zich dan ook nog steeds uit. Bezoek onze website voor meer informatie: www.aquadrolics.nl.

Aanbod
In deze functie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Het indelen van de werktijden gebeurt in overleg met de Productie Manager en daarin zijn wij redelijk flexibel. Naast een passend salaris en secundaire voorwaarden bieden we je een gedreven en gezellig team om mee samen te werken.

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur vandaag nog je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Polyester Medewerker - Water Speelproducten neem je contact op met Marlieke Kuijs op nummer 0499-393540. Website: Ga naar website

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.aquadrolics.nl