Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11705

Vacature: Projectcoordinator Exhibitions & Events voor Cube Design Museum in Kerkrade

VACATURENR bv-11705 (09-01-2018)

Cube design museum zoekt een projectcoördinator Exhibitions & Events.

Ben jij een organisator pursang met oog voor kwaliteit? Wellicht is deze functie dan iets voor jou!

Cube is het eerste en enige museum in Nederland volledig gewijd aan design. Cube richt zich op een internationaal publiek dat interesse heeft in het proces van vormgeving en het ontwerpen voor menselijke ambities, grote en kleine noden en nieuwe inzichten. Tegelijkertijd heeft Cube de functie van permanent laboratorium waar studenten en ontwerpers samen met het publiek co-creëren. In deze functie richt het zich op onderwijs, het bedrijfsleven en de wereld van designers en ontwerpers.

Cube is onderdeel van de Stichting Museumplein Limburg te Kerkrade, waar ook Columbus earth center en Continium discovery center onder vallen. De drie instellingen richten zich op verschillende doelgroepen, waarbij het openbare gedeelte van het plein alle doelgroepen bedient met dienstverlening en ontspanning.

Cube heeft de ambitie uit te groeien tot een gerenommeerd internationaal design museum. Deze ambitie realiseer je alleen via de inhoud. Succesvolle presentaties zijn altijd het gevolg van een teamprestatie. Voor de versterking van dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

PROJECTCOÖRDINATOR EXHIBITIONS & EVENTS

(32 uur)

Je realiseert meerdere tentoonstellingen en events op basis van vastgestelde projectplannen. Je fungeert als operationeel leidinggevende tijdens de projectperiode. Je bewaakt de planning, het budget, maar zeker ook de kwaliteit van de projecten.

Je taken zijn vooral organisatorisch en logistiek: je coördineert de werkzaamheden van de interne collega’s en externe leveranciers. Je bent ook verantwoordelijk voor de interne communicatie, zowel de kwalitatieve terugkoppeling naar het ontwikkelingsteam als het inhoudelijk informeren van de collega’s van marketing en publieksbereik.

Je voelt je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen en laat dit ook letterlijk zien tijdens de cruciale op- en afbouwfasen van een project. Op dat moment ben je het aanspreekpunt voor zowel interne, als externe medewerkers.

Je bent communicatief en adminstratief sterk zodat de informatievoorziening en verslaglegging vlot loopt en correct is.

Wij vragen:
  • een relevante afgeronde opleiding op hbo-niveau
  • minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van projectcoördinatie/-management bij voorkeur in een vergelijkbare branche (cultuur/vrijetijdsindustrie, beurs/standbouw)
  • flexibele inzetbaarheid (werken in de avond/weekend is geen probleem)

Verder ben je resultaatgericht, houd je je strak aan afspraken, maar ben je waar nodig flexibel. Je bent proactief en steekt graag de handen uit de mouwen.

Wij bieden:
Bij ons kun je rekenen op een uitdagende positie waarbij je volop ruimte krijgt voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een dynamische, informele werkomgeving. Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor minimaal 32 uur per week voor een periode van 6 maanden (mogelijk verlenging). Het salaris is gebaseerd op de CAO Sociaal Werk en afhankelijk van ervaring.

Stuur je sollicitatie vóór 31 januari 2018 uitsluitend per e-mail naar solliciteren@museumpleinlimburg.nl onder vermelding van ‘sollicitatie CUBE’. Voor verdere vragen kun je mailen naar Carla Wijnen (c.wijnen@museumpleinlimburg.nl).

De gesprekken zijn gepland in week 5/6 (1-9 februari 2018)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  c.wijnen@museumpleinlimburg.nl
Meer info  www.cubedesignmuseum.nl