Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11811

Vacature: (Junior) Bouwtechnisch Adviseur voor Berner in Eindhoven en Tilburg

VACATURENR bv-11811 (09-02-2018)

In deze functie adviseer je onze buitendienst en klanten over de toepassing van mechanische en chemische verankeringen. Je staat er niet alleen voor: complexe constructies laat je beoordelen door een ingenieursbureau. Je bent voor zowel de interne klant (de buitendienst) als onze externe klant (bouw- en installatiebedrijven) dé contactpersoon voor alle vragen op constructief gebied. Veiligheid en kwaliteit verlies jij niet uit het oog: je geeft de juiste informatie zodat producten correct worden toegepast en zorgt voor constructief verantwoorde oplossingen als verbetering van een bestand ontwerp.

(Junior) Bouwtechnisch Adviseur - Verankeringen en schroefbevestigingen

Dit ga je doen:
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klant en buitendienst over het specifieke productsegment van verankeringen en beantwoord vragen telefonisch, per mail of gaat mee naar de klant om ter plaatse te adviseren.
  • Je bent verantwoordelijk voor assortiment ontwikkeling en volgt markttrends.
  • Je berekent met behulp van onze verankeringssoftware constructies en beoordeelt uitvoerbaarheid en belastbaarheid van verankeringen. Je doet hiervoor onderzoek, beoordeelt bouwtekeningen en voert (sterkte-) berekeningen en metingen uit.
  • Technisch complexe projecten draag je over aan een ingenieursbureau. Jij voorziet ze van de benodigde informatie en bent de communicatieve spil tussen klant, buitendienst en ingenieursbureau.
  • Je geeft (op locatie) uitleg over producttoepassingen aan klanten en traint kleine groepen buitendienstmedewerkers.

Dit maakt jou geschikt voor de job:
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding als bouwkunde of algemene operationele techniek afgerond;
  • Je bent een starter of hebt geringe werkervaring in een relevante technische / bouwkundige functie;
  • Je hebt kennis van mechanische en chemische verankeringen;
  • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven / Tilburg. Je werkt grotendeels vanuit thuis, maar zult ook op onze locatie in Landgraaf voor werkoverleg aanwezig zijn. Reizen binnen Nederland en België vind je geen probleem.

Wij bieden
De solide basis van een familiebedrijf met de daarbij horende waarden. Tegelijkertijd
kijken we vooruit en hebben klanttevredenheid en digitalisering onze hoogste prioriteit. Het is de perfecte omgeving voor diegenen die weten van aanpakken en vol overtuiging nieuwe ideeën genereren en in de praktijk brengen. Jouw ondersteuning en inzet in het bereiken van onze doelstellingen belonen we met uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Technische Groothandel), veel aandacht voor persoonlijke groei en de mogelijkheid tot professionele ontwikkeling op internationaal vlak. Je bent onderdeel van een hecht team met diverse specialismes binnen de bouw en automotive branche op onze marketing afdeling. Een leasewagen is onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Over Berner
Berner is dé partner voor bouw-, timmer- en installatiebedrijven, truck- en transportbedrijven, garagisten en dealerbedrijven in Europa. Niet alleen vanwege de kwalitatieve producten voor de professional, maar juist vanwege onze services, kennis en het contact dat onze vertegenwoordigers, specialisten en klantenservice dagelijks met onze klanten hebben.

In 1957 startte oprichter Albert Berner zijn schroevenhandel in het Duitse Kϋnzelsau. Vandaag de dag telt het familiebedrijf Berner 6.500 medewerkers in Europa, waarvan 350 in de Benelux.

Spreekt de functie van (Junior) Bouwtechnisch Adviseur je aan en wil je ons Marketingteam versterken?
Wil je vrijblijvend meer informatie? Angela Redan (Personeelsfunctionaris) telefoonnummer 045-5339121. Of stuur direct je sollicitatie in via ons Sollicitatieformulier .

Omdat we beseffen dat potentiele kandidaten waarschijnlijk een drukke agenda hebben, kan op verzoek ook een telefonisch interview gevoerd worden als 1e kennismakingsgesprek. Vacature toch niet iets voor jou, maar je kent wel iemand die de perfecte kandidaat is? Stuur deze vacature door of deel het via sociale media. Alvast bedankt!

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijberner.nl