Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12069

Vacature: Medewerker Customer Service / Contractbeheerder voor Hertek in Weert

VACATURENR bv-12069 (14-05-2018)


Heb jij een hoog ambitieniveau, drive en commitment? Door de aanhoudende groei én de behoefte om verder te professionaliseren, is er een nieuwe functie binnen Hertek ontstaan.

Als Medewerker Customer Service/Contractbeheerder ben je een spin in het web in de ‘aftersales’, waarbij je veelvuldig contact hebt met opdrachtgevers en onderaannemers en bovendien nauw samenwerkt met de planners, de inspecteurs en de onderhouds- en servicetechnici. Je gaat samenwerken in een klein betrokken team binnen een grote professionele organisatie waar professionaliteit én werkplezier als bij geen andere organisatie gecombineerd wordt. Ben jij een geboren organisator? Dan is Hertek op zoek naar jou!

Wij hebben een vacature voor een enthousiaste collega voor de functie van:

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE / CONTRACTBEHEERDER

(40 uur per week – standplaats Weert)


Wat je tegen je vrienden zegt:
‘Bij mij is Service voor onze klanten met de hoofdletter S! Ik zorg er voor dat de performance van de installaties van onze klanten uitstekend blijft!’

En zo pak jij dit aan:
Als Medewerker Customer Service/Contractbeheerder beheer je vanuit ons kantoor in Weert de installaties van onze klanten op technisch, financieel, organisatorisch én commercieel gebied. Je verwerkt de onderhoudsrapportages van de onderhoudstechnici en eventuele wijzigingen van de installatie administratief in ons systeem. Je stelt offertes op om de eventuele restpunten op te lossen, waaronder ook (kleine) uitbreidingen op de installatie. Vervolgens coördineer je de uitvoering van deze projecten van A tot Z. Je zorgt voor een duidelijke terugkoppeling en bewaakt de technische- en administratieve voortgang van de servicecontracten. Tenslotte organiseer je de benodigde inkopen en houdt contact met eventuele onderaannemers.

Wie wij zijn als Hertek Groep:
Veiligheid is voor iedereen van groot belang om onbezorgd te leven en te werken. Hertek garandeert deze veiligheid, welzijn en continuïteit voor mensen en middelen in gebouwen en voorkomt dat zij onnodig in gevaar komen. Van medewerkers in een kantoor, tot kinderen in een school en van kwetsbare inwoners van een verzorgingstehuis tot een kritische productielijn in een fabriek. Het bieden van veiligheid en persoonlijke aandacht voor onze klanten zit in ons DNA. Met bijna 200 medewerkers staan wij als Hertek Groep dagelijks klaar om voor onze klanten meesterwerken te leveren. Dit doen wij vanuit 4 Business Units:
 • Hertek Safety (Weert) garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen door het leveren van brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingssystemen.
 • Hertek Care (Weert) garandeert veiligheid en welzijn voor cliënten en medewerkers in de zorgsector door het leveren van zorg- en communicatiesystemen.
 • Hi-Safe (Dordrecht) borgt bedrijfscontinuïteit door het beperken van (brand)schade aan bedrijfsmiddelen door het leveren van blus- en explosie-onderdrukkingssystemen.
 • En vanuit onze vestiging Hertek GmbH in Berlijn wordt brandveiligheid gewaarborgd voor onze Duitse klanten.

Ons kernwoord is PASSIE: onze medewerkers hebben hart voor de zaak en werken elke dag met veel plezier binnen onze informele organisatie. Wij vieren onze successen met elkaar!

Wat jij in huis hebt:
Met jouw organisatietalent weet jij wat samenwerken is! Jij bent een teamworker met hands-on mentaliteit die:
 • Een afgeronde MBO opleiding heeft (minimaal niveau 4).
 • Minimaal 3 jaar ervaring heeft in een coördinerende functie, bijvoorbeeld als werkvoorbereider. Je bent een echte regelaar.
 • Weet wat werken in de E-techniek in hoofdlijnen inhoudt. Het zou geweldig zijn als je kennis hebt van projecteren van brandmeldinstallaties. En als dat niet zo is, dan zullen wij dit jou leren.
 • Weet mensen in beweging te brengen door je prettige en doelgerichte communicatie.
 • Lekker flexibel is; jij schakelt gemakkelijk van het ene naar het andere.
 • Een snelle werker is zonder dat je het resultaat uit het oog verliest. Je komt dan ook snel tot de kern van wat nodig is om het beoogde resultaat te bereiken.
 • Zelfstandig is en ook een aanvulling voor het team.
 • Zeer goed overweg kunt met Outlook, Excel en Word. Het zou geweldig zijn als je ook nog kennis hebt van Microsoft Dynamics AX.
 • Uitstekend de Nederlandse taal beheerst en in bezit is van rijbewijs B.

En dit krijg jij!
Werken bij Hertek betekent werken bij een succesvolle, stabiele en no-nonsense organisatie, die bekend staat om de goede werksfeer en waar hard werken én plezier maken hand-in-hand gaan. En krijg jij:
 • Een zelfstandige en uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is.
 • Een marktconform salaris, overtuig ons wat je waard bent.
 • Een goed pensioenfonds en een uitgebreid pakket aan verzekeringen.
 • Een winstdelingsregeling en reiskostenvergoeding.
 • Minimaal 30 verlofdagen.
 • Enthousiaste collega’s met een mentaliteit van ‘samen staan we sterk’.
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt.
 • (Interne) opleidingen en begeleiding.
 • Goede ontwikkelmogelijkheden; ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, welke bij goed functioneren opgevolgd kan worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Bovendien organiseren wij leuke events met onze ondernemende personeelsvereniging en overige activiteiten!

Meer weten over de vacature Contractbeheerder bij Hertek?
Onze recruitment adviseur Karin van Mil beantwoordt je vragen graag op 06-30273170
of bij onze manager Beheer en Onderhoud Frank Ramakers op 0495-584111

Solliciteren naar de vacature Medewerker Customer Service/Contractbeheerder bij Hertek?
Solliciteer makkelijk en snel via de vacature op onze website

Solliciteren
Meer info  www.hertek.eu